Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 79

Kcal / portion: 552

GBR (GI) / port: 6
Recept: 2209 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 2%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så lagas lammbog > Äts ej
Så skummar man > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (2 tim )
- Kärna ur och skiva äpplen.
- Skumma: Lägg köttet i kastrull med vatten. Koka upp och skumma av väl i 5-10 minuter.
- Tillsätt äpplen och låt sjuda på låg värme tills mört, lätt lossar från benet. Det tar 1-1,5 timme.
- Koka under tiden potatis.
- Sky/sås: Lyft upp kött, lagerblad och pepparkorn. Mixa spadet med stavmixer. Lägg tillbaka köttet.
- Servera med kokt potatis. Garnera gärna med några äppelskivor.