229 recept med Buljong, såser, röror
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Enkel löksås, bondsås
Löksås i sin enklaste form kallas bondsås, ursprungligen bestående av stekf...
Tid: 8 min , Svarighet: Lätt, Kock:
117 Kcal / 100g
132 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sötsur balsamicosås
Servera såsen varm eller kall till salladsrätt eller varm till smakrika köttr...
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
383 Kcal / 100g
397 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Enkel pestokräm
Krämen passar till allehanda mat eller som dippkräm.
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Mita, GI-boden
152 Kcal / 100g
187 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Enkel rödvinssås till fisk
Såsen är starkt färgande. Om såsen hälls över fisk ger det god smak, men ser in...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
265 Kcal / 100g
289 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Timjanolja
Ett tips för att spara plats i ryggsäcken är att hälla över olivoljan i mindre ...
Tid: 2 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
863 Kcal / 100g
760 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Asiatisk söt sesamdressing
Ingredienserna på bilden har inte blandats.
Tid: 3 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
310 Kcal / 100g
412 Kcal / portion
GBR (GI) 24 / portion
-
Enkel pumpasås
Såsen passar väl till rätt av ljust kött (kyckling och kalv).
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
322 Kcal / 100g
380 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel rödvinssås till kött
Servera såsen till vilt-, nöt- fläsk- eller lammkött. För finare såser se län...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
127 Kcal / 100g
194 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Chiliyoghurt med persilja
Passar till stekt kött och fisk. Även som dippsås.
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Lunchfrämjandet
94 Kcal / 100g
119 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel rödvinssås med honung
Passar bäst till kötträtter. För finare såser se länkarna i ingredienslistan ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
117 Kcal / 100g
170 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)