Enkel pumpasås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 3

Färdiga vita såser >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

Om pumpor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Enkel pumpasås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 322

Kcal / portion: 380

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1141 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 33%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 118 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Färdiga vita såser > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Om pumpor > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skala och kärna ur pumpan. Koka pumpaköttet ett par minuter i lite vatten. Mixa med mixerstav.
  2. Tillsätt grädde och fond. Låt koka upp.
  3. Tillsätt lite matlagningsmjöl för tjockare sås och låt småkoka 5 minuter. Salta och peppra.

Kockens kommentar

Såsen passar väl till rätt av ljust kött (kyckling och kalv).

Passar till

Halloweenkyckling

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem