Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 94
            Kcal / portion: 119
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 238 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 7%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Om dippsåser > Äts ej
Sås till stekt fisk > Äts ej
Sås till ljust kött, fågel> Äts ej
...
![]()
Skapat av
Lunchfrämjandet
Tillagning (12 min )
- Grovhacka chili, persilja och basilika.
 - Mixa med mixer eller i matberedare kryddorna med hälften av yoghurten. Tillsätt resten av yoghurten.
 
Kockens kommentar
Passar till stekt kött och fisk. Även som dippsås.Passar till
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)