Chiliyoghurt med persilja
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 2

Om dippsåser >

 

 

Sås till stekt fisk >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chiliyoghurt med persilja

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 119

GBR (GI) / port: 0

Recept: 238 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 7%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 126 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om dippsåser > Äts ej

Sås till stekt fisk > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

...

Tillagning (12 min )

  1. Grovhacka chili, persilja och basilika.
  2. Mixa med mixer eller i matberedare kryddorna med hälften av yoghurten. Tillsätt resten av yoghurten.

Kockens kommentar

Passar till stekt kött och fisk. Även som dippsås.

Passar till

Het kärlekskyckling

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem