17 recept med Fiskburgare
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fiskfärs - grundrecept
Fet fisk är att föredra, till exempel sill, lax eller makrill. Mager fisk som...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
95 Kcal / 100g
226 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fiskburgare
Fiskburgare är nyttig, enkel och snabb mat. De flesta fisksorter kan användas. ...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
116 Kcal / 100g
356 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Müslipanerad laxburgare med äppelröra
Koriander är en krydda som inte alla tycker om. Använd i så fall någon annan bl...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
224 Kcal / 100g
809 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Fiskekaker - klassisk norsk fiskburgare
Fiskekaker äts i Norge på klassiskt vis med stekt lök och potatis. Gärna också ...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
93 Kcal / 100g
508 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Laksfiskekaker - norska laxburgare
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
134 Kcal / 100g
639 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rödingburgare med apelsinsmak
För vackert runda burgare kan portionsringar av metall användas.
Tid: 40 min (+ 20 min) , Svarighet: Medel, Kock:
164 Kcal / 100g
602 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Laxburgare med avokado och rostad klyftpotatis
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
219 Kcal / 100g
967 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Spättafiskburgare med dill- och senapsrostad aubergine
Nina Ahlm: En god rätt med ett nyttigare alternativ till den klassiska ströbröd...
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Nina Ahlm: Kostrådgivarens kokbok
97 Kcal / 100g
507 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Sillbullar med korintsås
I Bohuslän är denna rätt poppis.
Tid: 45 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
151 Kcal / 100g
480 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Laxbullar med karamelliserade svartrötter
*) Så här långt kan färsen förberedas.**) Så här långt kan sås och svartrötte...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
152 Kcal / 100g
670 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)