Sillbullar med korintsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Vetemjöl

2.0 

msk

Sirap

2.0 

msk

Ättika 12%

0.5 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sillbullar med korintsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 480

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1920 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 7%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 317 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vetemjöl 2.0 msk 3%

Sirap 2.0 msk 7%

Ättika 12% 0.5 msk 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (45 min + 24 tim )

  1. Salta ur sillen genom att lägga den i vatten över natten.
  2. Skala och koka potatis. Låt svalna. Mal sill, potatis och kött i köttkvarn eller mixa i matberedare.
  3. Blanda mjölk och ströbröd. Låt stå en stund för att svälla. Tillsätt ströbrödet till färsen. Forma till biffar som vänds i ströbröd. Stek i smör till fin yta.
  4. Koka korinter i buljong. Smölt smör i en annan kastrull. Slå på mjöl. Låt det fräsa i ett par minuter. Slå på korintbuljongen. Smaka av med salt, sirap och ättika. Servara med kokt potatis.

Kockens kommentar

I Bohuslän är denna rätt poppis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem