Laksfiskekaker - norska laxburgare
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tillbehör:

 

Potatis

800.0 

gram

Grönsallad

200.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Laksfiskekaker - norska laxburgare

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 639

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2557 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 7%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 476 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:

Potatis 800.0 gram 21%

Grönsallad 200.0 gram 1%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala och koka potatis. Förbered sallad.
  2. Mixa i matberedare fisk, ägg, potatismjöl, mjölk, salt och peppar till jämn smet. Forma burgare.
  3. Hetta upp smör i panna på medelhög värme. Stek burgare cirka 5 minuter på var sida till fin yta.
  4. Servera burgarna med potatis och sallad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem