
Laksfiskekaker - norska laxburgare
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 639

GBR (GI) / port: 6
Recept: 2557 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 7%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Tillbehör:
Potatis 800.0 gram 21%
Grönsallad 200.0 gram 1%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Skala och koka potatis. Förbered sallad.
- Mixa i matberedare fisk, ägg, potatismjöl, mjölk, salt och peppar till jämn smet. Forma burgare.
- Hetta upp smör i panna på medelhög värme. Stek burgare cirka 5 minuter på var sida till fin yta.
- Servera burgarna med potatis och sallad.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)