Müslipanerad laxburgare med äppelröra
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal burgare: 4

Kockskolan:

 

Så grillas/halstras fisk >

 

 

Så panerar man >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Müslipanerad laxburgare med äppelröra

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 224

Kcal / portion: 809

GBR (GI) / port: 3

Recept: 3235 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 14%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 361 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så grillas/halstras fisk > Äts ej

Så panerar man > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min + 1 tim )

  1. Riv citronskal. Skinna av laxen och skär i bitar. Lägg i matberedare. Tillsätt salt, äggulor, koriander, citronskal, sambal oelek och grädde. Mixa väl. Sätt in i kylskåp i cirka 1 timme. Sätt på grillen.
  2. Röra: Finhacka rödlök, vitlök och äpple. Tillsätt salt och blanda med crème fraiche.
  3. Burgare: Häll ut müsli på en tallrik. Forma burgare av laxsmeten. Vänd burgarna i müslin.
  4. Grilla burgarna cirka 2 min på var sida. Riv sallat och lägg på brödets undre del. Lägg på röra och sedan laxburgare. Lägg på locket. Toppa t.ex. med en jordgubbe på en grillpinne.

Kockens kommentar

Koriander är en krydda som inte alla tycker om. Använd i så fall någon annan bladkrydda. Använd gärna någon smakrik müsli med ingredienser av bl.a. nötter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem