23 recept med Stekt, wokad grönt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Stekt grön sparris
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
59 Kcal / 100g
25 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sparrissallad med champinjon och bacon
Passar till mat eller som en enkel måltid. Dubbla mängden om ensamrätt, eller...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
92 Kcal / 100g
109 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Malfetti, italienska spenatgnocchi (klimp)
Malfetti är klassisk mat från Toscana i Italien, en slags klimp. Malfetti b...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
128 Kcal / 100g
120 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Strandkålsrot tillagad som rotsak
Strandkål växer vild i steniga stränder i mellersta och södra Sverige. Fridly...
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
76 Kcal / 100g
106 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Honungsglacerade rotfrukter
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
62 Kcal / 100g
157 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Panerad stekt rotselleri
Panering som äts: Ingrediensmängderna avser det som äts. Detta ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
115 Kcal / 100g
108 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Halstrade morötter
Halstring, halstra är ett annat ord för grilla. I svensk terminologi br...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
40 Kcal / 100g
76 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Peperochini
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
21 Kcal / 100g
28 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Vinbräserad paprika med salladskapris
Salladskapris är stora kapris, som brukar finnas i butikernas delikatessdiskar....
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
43 Kcal / 100g
107 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gröna ärter med bacon (tillbehör)
I det franska köket tar man gärna tillvara matfett/ister från kött och fågel....
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
247 Kcal / 100g
192 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)