Sparrissallad med champinjon och bacon
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salt

 

 

 

Kockskolan:

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sparrissallad med champinjon och bacon

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 92

Kcal / portion: 109

GBR (GI) / port: 0

Recept: 435 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 12%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 118 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt 0%

 

Kockskolan:

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skiva bacon. Dela champinjonerna. Skölj dem helst inte, de bör vara torra. Fuktig, vattning svamp bör förstekas i torr panna tills vätskan försvunnit.
  2. Stek champinjoner och bacon i smör ett par minuter.
  3. Tillsätt sparris och spenatblad. Vänd om i pannan och låt sparrisen bli lätt varm.
    Servera.

Kockens kommentar

Passar till mat eller som en enkel måltid. Dubbla mängden om ensamrätt, eller tillsätt avsköljda burkbönor.

Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem