Honungsglacerade rotfrukter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Honungsglacerade rotfrukter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 62

Kcal / portion: 157

GBR (GI) / port: 6

Recept: 628 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 0%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 255 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (15 min )

  1. Skala och hacka morötter och palsternackor i små tärningar.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek rotfrukterna på medelhög värme i några minuter tills de börjar ta färg.
  3. Sänk till medelvärme och häll på honung och soja. Smaka eventuellt av med lite salt och nymalen peppar. Servera rotfrukterna till kött- eller fågelrätter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem