Vild skogsfågel (19 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ugnslagat tjäderbröst med konfiterad potatis, lökkräm och blåbärssås
Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat
110 Kcal / 100g
885 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rapphöna på svart pastabädd
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
135 Kcal / 100g
665 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Honungsvaktel med citronpotatis
Tid: 45 min , Svårighet: Avancerat
151 Kcal / 100g
694 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Ripor i gryta på klassiskt norskt vis
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
163 Kcal / 100g
709 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Rapphöna i konjaksås
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
180 Kcal / 100g
886 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Tjäder i svart vinbärssås och med hasselbackspotatis
Tid: 2 tim , Svårighet: Avancerat
185 Kcal / 100g
754 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Norrlandsgrabbarnas ragu på orre eller tjäder
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
201 Kcal / 100g
934 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Bräserad duva eller ripa
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
205 Kcal / 100g
1225 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Cailles Farcies au Foie Gras - gåsleverfylld vaktel
Tid: 2 tim , Svårighet: Avancerat
218 Kcal / 100g
1030 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Cailles crapaudine - quail scratchcock, stekt utvikt vaktel
Tid: 50 min , Svårighet: Medel
224 Kcal / 100g
855 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion