Krustader, vol-au-vents ¤ (10 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
-
[1]
-
-
Bouchée ā la Reine, drottningens vol-au-vent
Tid: 1 tim (+ 45 min) , Svårighet: Medel
180 Kcal / 100g
733 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Krustader med njursauté (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
234 Kcal / 100g
148 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Prästost, löjrom och ägg i pajskal
Tid: 3 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Halvavancerat
243 Kcal / 100g
446 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Krustader med kycklingleversauté (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
259 Kcal / 100g
122 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Krustader med kräftskagen (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
292 Kcal / 100g
107 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Laxkrustader med avokadokräm
Svårighet: Lätt
294 Kcal / 100g
127 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Lobster Newburg, hummerfylld vol-au-vent
Tid: 30 min (+ 45 min) , Svårighet: Lätt
305 Kcal / 100g
900 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Krustader med kräftskagen
Tid: 15 min , Svårighet: Medel
315 Kcal / 100g
133 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hembakad vol-au-vent (bouchées)
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
365 Kcal / 100g
413 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Klassiska friterade krustadskal av frityrsmet
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Halvavancerat
381 Kcal / 100g
203 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
-
[1]
-