Tillbehör (18 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Smörslungade ärter och bönor
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
33 Kcal / 100g
30 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Peperochini
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
24 Kcal / 100g
42 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stuvad grönkål - långkål
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
98 Kcal / 100g
128 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Smörslungad brysselkål
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
139 Kcal / 100g
125 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Finsk morotslåda
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel
80 Kcal / 100g
227 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rotfruktssallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
88 Kcal / 100g
145 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Broccoli al dente
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt
35 Kcal / 100g
94 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Blomkålspaté
Tid: 45 min (+ 30 min) , Svårighet: Lätt
86 Kcal / 100g
429 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rödkålssallad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Medel
41 Kcal / 100g
123 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Skånsk brunkål av vitkål
Tid: 1 tim 25 min , Svårighet: Medel
47 Kcal / 100g
239 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion