Mörkt matbröd (11 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Råglimpa, mörkt mjukt bröd - grundrecept
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
256 Kcal / 100g
1538 Kcal / portion
GBR (GI) 62 / portion
-
Upplandskupp, klassiskt kokt rågbröd
Tid: 30 min (+ 23 tim) , Svårighet: Medel
251 Kcal / 100g
2250 Kcal / portion
GBR (GI) 86 / portion
-
Ankarstock, klassiskt mörkt fördegsbröd
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svårighet: Halvavancerat
256 Kcal / 100g
3487 Kcal / portion
GBR (GI) 141 / portion
-
En bättre kavring på torrskållat mjöl
Tid: 4 tim (+ 12 tim) , Svårighet: Halvavancerat
249 Kcal / 100g
1590 Kcal / portion
GBR (GI) 28 / portion
-
Mörkt valnötsbröd av fint rågmjöl och vete
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
287 Kcal / 100g
2038 Kcal / portion
GBR (GI) 92 / portion
-
Annes snabba, mörka mjölklimpa
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt
296 Kcal / 100g
2449 Kcal / portion
GBR (GI) 30 / portion
-
Barkbröd, nödbröd
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
280 Kcal / 100g
63 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Mörk kavring på rågmjöl
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
272 Kcal / 100g
1756 Kcal / portion
GBR (GI) 86 / portion
-
Enkel pumpernickel, tyskt kompakt rågbröd
Tid: 30 min (+ 14 tim) , Svårighet: Medel
227 Kcal / 100g
1960 Kcal / portion
GBR (GI) 58 / portion
-
Rågkusar
Svårighet: Medel
230 Kcal / 100g
218 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion