Köttförrätter (26 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rökt andbröst på salladsbädd
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
129 Kcal / 100g
89 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Foie Gras Poêlé - stekt gås- eller anklever
Svårighet: Avancerat
194 Kcal / 100g
90 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inlindad sparriscarpaccio (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
55 Kcal / 100g
96 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vild carpaccio av älgfilé med senapslingon (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
123 Kcal / 100g
111 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Carpaccio variazione - tre sorters oxfilé (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
119 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grodlår naturell (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
211 Kcal / 100g
141 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Carpaccio
Svårighet: Mkt lätt
216 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bresaolastrutar (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
203 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Älgcarpaccio med basilika, äpple och russin (förrätt)
Tid: 35 min , Svårighet: Medel
132 Kcal / 100g
168 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gravad oxfilé (förrätt)
Tid: 20 min (+ 120 tim) , Svårighet: Medel
159 Kcal / 100g
180 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion