Recept med Konsistensgivare
Antal recept: 92 st
-
Glasera med ganache spegelglasyr, Chocolate mirror glaze
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Amarulamousse
Svarighet: Lätt,
-
Silltårta
Tid: 40 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Flädermousse med mandelrabarber
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Patrik Fredriksson, Kocklandslaget
-
Klassisk laxaladåb - kall inkokt lax i gelé
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Karin Chädström
-
Sauce chaud-froid blance neige, snövit napperingssås till kall mat
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kiwisorbet
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Kryddig pannacotta med jordgubbs- och limetopping
Tid: 20 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel,
-
Apple butter, amerikansk äppelmarmelad
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Cromesquis de foie gras, gås- eller ankleverkroketter (förrätt)
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan