Recept med Om stuvning, ragu
Antal recept: 22 st
-
Bouchée ā la Reine, drottningens vol-au-vent
Tid: 1 tim (+ 45 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Gräddstuvad kalvbräss
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Stuvade rotfrukter
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Navarin dagneau, klassisk lammgryta med majrova eller kålrot
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Stuvad blomkål (tillbehör)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skånsk potatis (råstuvad potatis)
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Långkål, halländsk gräddstuvad grönkål
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Stuvad potatis
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Rognons de porc ā la crčme, njurragu
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Varm smörgås med stuvade skaldjur
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan