Recept med Platå
Antal recept: 14 st
-
Älgrulader med västerbottenost i portersås
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pralines rouges, kanderade mandlar på franskt vis
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Ansjovisfyllda älgrulader med potatispuré, brynt smör och smörslungad brysselkål
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kalvjärpe original
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Tore Wretman
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tore Wretman
-
Friterade rotfruktschips (palsternacka, svartrot e.d.)
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Svamptimbal (tillbehör)
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kycklingdelar i panna
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Canard/caneton ā la presse - pressad anka, även kallad ā la rouennaise eller canard au sang (blodanka)
Tid: 1 tim , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Tore Wretman