Recept med bräsera
Antal recept: 34 st
-
[2]
-
Navarin d’agneau, klassisk lammgryta med majrova eller kålrot
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Pias lammgryta med paprikaris
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Osso buco à la Petter - köttgryta av kalvlägg
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Nils-Emils lammgryta med karljohansvamp
Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel,
-
Bräserad hel kalvlägg
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sjömansbiff - Boeuf Nelson - Bryggarbiff
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Oxsvans tagine med kikärtor och tomat
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Örtbräserad oxstek (nötstek)
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Klassisk surstek
Tid: 3 tim (+ 192 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tore Wretman
-
Ragu på glögg och kanelbräserad lammbog, katrinplommon och rostade kastanjer med ört och vitlöksstekt potatis
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat,
-
[2]