Recept med Marinera, lägga in, grava, rimma, röka fisk
Antal recept: 43 st
-
Flatålsmacka med äggröra
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skånsk kryddsill
Tid: 20 min (+ 36 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Tore Wretman
-
Flatål med äggula och gräslök (förrätt)
Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Småländsk lingonsill
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Hestravikens Wärdshus
-
Fredrik Erikssons Vodka och limesill
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Fredrik Eriksson *
-
Gravad laxfisk - grundrecept
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Rökt makrill med primörgurka
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Matjesgravad strömming med ägg och rödlök
Tid: 1 tim (+ 18 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Frisk ceviche på tonfisk och vindruvor
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Saffrans- och russininlagd sill med smak av basilika
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Rent-a-Chef