Recept med Så panerar man
Antal recept: 33 st
-
Friterade pankopanerade havskräftor
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ostpanerad kycklingschnitzel
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Panerad stekt rotselleri
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Axels ostpanerade abborrfavorit
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Enkelpanerad strömming helt enkelt
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Friterade panerade jätteräkor
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Senapspanerad stekt strömming
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Schnitzel Cordon Bleu, Schweizerschnitzel med rösti
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Polentapanerad tofu med rödbetstzatziki och sötpotatis
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Nina Ekelöf
-
Dubbelpanerad kalkonschnitzel med kapris
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan