Recept med Allmänna matbegrepp
Antal recept: 12 st
-
Grillad marinerad flintastek
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rostbiff med äppelhalvor, kantarellsås samt hasselbackspotatis
Tid: 1 tim 50 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Scan
-
Grillad marinerad lammstek på två sätt
Tid: 15 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gåsbröst ā la anka på päronbädd
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Honungs- och pepparglaserad fransyska med rostade rotfrukter och morotsdipp
Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Balsamicoglaserad rådjursstek med wokade honungsgrönsaker
Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Sofia
-
BBQ brisket, grillad bringspets (oxbringa) som stek eller pulled beef
Tid: 1 tim (+ 9 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Rökgrillad hel baconinlindad oxfilé
Tid: 20 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Ugnsstekt biff på rösti med grönsaksbearnaise
Svarighet: Medel, Receptgivare: Scan
-
Rostbiff - grundrecept
Tid: 2 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan