Recept med Så kokas, bräseras kött
Antal recept: 30 st
-
[3]
-
-
Rödvinsbräserad oxkind
Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Mjölkkokt fläskfilé med ris
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Arla
-
Buljongkokt fläskfilé med honungs- och senapssås och olika primörer
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttgryta med rotfrukter
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Boeuf bourguignon - burgundisk köttgryta
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad oxbringa med svamp och bacon
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Stroganoff på högrev
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kokt rimmad oxbringa med rotmos
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Arla
-
[3]
-