Recept med Så tillagas anka
Antal recept: 11 st
-
Ankbröst med mango och brysselkålssallad
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Canard aux Montmorency, anka med körsbärssås
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Falsk pekinganka, fläskkarré modell anka
Tid: 4 tim , Svarighet: Medel,
-
Glaserade ankbröst med hasselbackspotatis
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ugnslagat ank- eller gåsbröst med rödlökssky, brysselkål, äpple och hasselbackspotatis
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Gåsbröst ā la anka på päronbädd
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ankbröst med pumpa, brysselkål och vinägersky
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Grillade ankbröst med het sås
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Marinerad anka med smak av apelsin och fikon
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Canard/caneton ā la presse - pressad anka, även kallad ā la rouennaise eller canard au sang (blodanka)
Tid: 1 tim , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Tore Wretman