Recept med Så panerar man
Antal recept: 33 st
-
[3]
-
Dubbelpanerad makrill med potatis och sparris
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Friterade kycklingdelar
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Knaperstekt kyckling med hasselbackspotatis
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Friterade mozzarelline, mozzarellakulor
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Senapspanerade stekta grisfötter
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Stekt dubbelpanerad kalvbräss
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Dubbelpanerad kycklingschnitzel
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Senapspanerad stekt strömmingsflundra med gräddfilspotatis
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Sesampanerad fläskschnitzel
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Senaps- och persiljepanerad kalvkotlett
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
[3]