Recept med Smakindelning rött vin ¤
Antal recept: 83 st
-
Fiskgelé till fiskaladåb och garnering
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Sauce Bourguignon/Bourguigonne, klassisk brun stekskysås
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Antilopfilé med hyvlade rotfrukter
Tid: 40 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rödvinsbräserad oxkind
Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Marinerad björnytterfilé
Tid: 3 tim 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Champignons Bordelaise, bräserad svamp i rödvin
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Spagetti alla Bolognese - spagetti med köttfärssås
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Älebys älggryta
Tid: 2 tim , Svarighet: Lätt,
-
Het och vild gryta med svenskt griskött
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel,
-
Beurre rouge, röd smörsås till stekt kött
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan