Recept med Historiska kockar/gastronomer
Antal recept: 18 st
-
[2]
-
-
Mille-feuille, tusenbladsbakelse
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Crępes Suzette, flamberade pannkakor med apelsinlikör
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Julia Child
-
Sauce bordelaise, mörk stekskysås med bordeaxvin och oxmärg
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Boeuf bourguignon (bourguignonne) ā la Julia Child
Tid: 1 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Julia Child
-
Wallenbergare original
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Werner Vögeli
-
Svenska äggvåfflor
Tid: 45 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Choronsås, béarnaise med tomatsmak
Tid: 20 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Tournedos Henri IV, oxfilé med kronärtskocka, bearnais och kulpotatis
Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Julia Child
-
[2]
-