Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Magnus, Kockskolan
  • » Recept
Magnus, Kockskolan

Magnus, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Grönt till maten

Antal recept: 9 st

  • [1]

  • Inkokt lök med saffran och stjärnanis - recept

    Inkokt lök med saffran och stjärnanis

    Tid: 40 min , Svårighet: Mkt lätt,

  • Melonsallad - recept

    Melonsallad

    Tid: 20 min , Svårighet: Medel,

  • Papayasalsa med koriander och chili till ostron - recept

    Papayasalsa med koriander och chili till ostron

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt,

  • Kimchi, koreansk bancha (tillbehör) - recept

    Kimchi, koreansk bancha (tillbehör)

    Tid: 30 min (+ 144 tim) , Svårighet: Medel,

  • Rödkålsallad med paranötter, dadlar och apelsin - recept

    Rödkålsallad med paranötter, dadlar och apelsin

    Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,

  • Oliv- och aubergineröra - recept

    Oliv- och aubergineröra

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Rostad majssalsa - recept

    Rostad majssalsa

    Tid: 25 min , Svårighet: Lätt,

  • Rostade tomater med borlottibönor (tillbehör) - recept

    Rostade tomater med borlottibönor (tillbehör)

    Tid: 15 min , Svårighet: Medel,

  • Oi Muchim - kryddig koreansk gurksallad - recept

    Oi Muchim - kryddig koreansk gurksallad

    Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt,

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Matpajer
  • Vilt
  • Fågel, kyckling
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Fisk
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Nöt, oxkött
  • Köttfärs
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Smörgåsar
  • Baka och frukost
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bröd, matbröd
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Frukost, mellanmål
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Annat gott till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Efterrätt
  • Konfekt och godis ¤
  • Varma efterrätter
  • Kalla efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter
  • Smårätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner