Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Kockskolan
  • » Recept
Kockskolan

Kockskolan's kök

 
  • Recept

Skaldjur

Antal recept: 21 st

  • [1]

  • 2

  • 3

  • Nästa

  • Kräftskiva - checklista - recept

    Kräftskiva - checklista

    Svårighet: Lätt,

  • Hemkokt hummer - recept

    Hemkokt hummer

    Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt,

  • Friterad calamari, bläckfiskringar - recept

    Friterad calamari, bläckfiskringar

    Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel,

  • Plateau de fruits de mer, skaldjursplatå - recept

    Plateau de fruits de mer, skaldjursplatå

    Svårighet: Mkt lätt,

  • Räkor helt enkelt - recept

    Räkor helt enkelt

    Tid: 5 min , Svårighet: Lätt,

  • Klassisk tempura - japanska friterade räkor och grönsaker - recept

    Klassisk tempura - japanska friterade räkor och grönsaker

    Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat,

  • Friterade blåmusslor med tatatorsås - recept

    Friterade blåmusslor med tatatorsås

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel,

  • Grillad calamari, bläckfisk på grekiskt vis - recept

    Grillad calamari, bläckfisk på grekiskt vis

    Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt,

  • Hemkokta sötvattenskräftor - recept

    Hemkokta sötvattenskräftor

    Tid: 1 tim 40 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel,

  • [1]

  • 2

  • 3

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Köttfärs
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Smörgåsar
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Frukost, mellanmål
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Grönt till maten
  • Efterrätt
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Konfekt och godis ¤
  • Kalla efterrätter
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Smårätter
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner