Magnus, Kockskolan's kök
Recept
Nöt, oxkött
Antal recept: 25 st
-
Färskostfylld lövbiff med rotsaksstomp och brynt kantarellsmör
Tid: 40 min , Svårighet: Medel,
-
Chateaubriand med rödvinssmör och pommes de terre lyonnais
Tid: 50 min , Svårighet: Halvavancerat,
-
Bräserad oxbringa med svamp och bacon
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Halvavancerat,
-
Rostad högrev med kantareller, rotsakscreme och friterad baguette
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel,
-
Kall rostbiff med senapsrostade rotsaker, ansjovis och inlagd svamp
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Halvavancerat,
-
Nötbog i lergryta med rotsaker
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel,
-
Grillad kokt oxbringa med caesarsmör
Tid: 5 tim , Svårighet: Medel,
-
Bräserad rimmad oxbringa bourgignonne glaserad i ugn med stompad vitlökspotatis
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svårighet: Halvavancerat,
-
Citron- och rosmaringlaserad hanger tender (njurtapp) med rostad majssalsa
Tid: 40 min , Svårighet: Medel,