Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Magnus, Kockskolan
  • » Recept
Magnus, Kockskolan

Magnus, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Sallader, gröna rätter

Antal recept: 16 st

  • [1]

  • 2

  • Nästa

  • Bakade primörbetor med ansjovissmör - recept

    Bakade primörbetor med ansjovissmör

    Tid: 50 min , Svårighet: Medel,

  • Sallad på rostad bulgur, inkokta rotsaker och fetaost - recept

    Sallad på rostad bulgur, inkokta rotsaker och fetaost

    Tid: 1 tim , Svårighet: Medel,

  • Gryta med matbanan, tomat och ingefära - recept

    Gryta med matbanan, tomat och ingefära

    Tid: 35 min , Svårighet: Medel,

  • Senapspotatissallad med gravad lax - recept

    Senapspotatissallad med gravad lax

    Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt,

  • Kikärtscurry med rotsaker och russinbasmati - recept

    Kikärtscurry med rotsaker och russinbasmati

    Tid: 25 min , Svårighet: Medel,

  • Rödbetssallad med bakad tomat och lök - recept

    Rödbetssallad med bakad tomat och lök

    Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt,

  • Tonfisksallad med bacon och färskpotatis - recept

    Tonfisksallad med bacon och färskpotatis

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt,

  • Bulgursallad med tonfisk och ajvaryoghurt - recept

    Bulgursallad med tonfisk och ajvaryoghurt

    Tid: 45 min , Svårighet: Lätt,

  • Sallad på rödbetor med grillad kycklinglårfilé - recept

    Sallad på rödbetor med grillad kycklinglårfilé

    Tid: 45 min , Svårighet: Medel,

  • [1]

  • 2

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Matpajer
  • Vilt
  • Fågel, kyckling
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Fisk
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Nöt, oxkött
  • Köttfärs
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Smörgåsar
  • Baka och frukost
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bröd, matbröd
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Frukost, mellanmål
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Annat gott till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Efterrätt
  • Konfekt och godis ¤
  • Varma efterrätter
  • Kalla efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter
  • Smårätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner