Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Magnus, Kockskolan
  • » Recept
Magnus, Kockskolan

Magnus, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Pasta-, nudel-, risrätter

Antal recept: 18 st

  • [1]

  • 2

  • Nästa

  • Bibim guksu - koreansk nudelsallad med broccoli och ägg - recept

    Bibim guksu - koreansk nudelsallad med broccoli och ägg

    Tid: 25 min , Svårighet: Medel,

  • Paellarisotto med senapsaioli - recept

    Paellarisotto med senapsaioli

    Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat,

  • Kall pestopenne med tomat och parmesan - recept

    Kall pestopenne med tomat och parmesan

    Tid: 45 min , Svårighet: Lätt,

  • Pasta arrabiata, pasta med ilsken sås - recept

    Pasta arrabiata, pasta med ilsken sås

    Tid: 40 min , Svårighet: Lätt,

  • Wonton - ångade fläskdumplings - recept

    Wonton - ångade fläskdumplings

    Tid: 3 tim , Svårighet: Halvavancerat,

  • Skaldjurslasagne - recept

    Skaldjurslasagne

    Tid: 55 min , Svårighet: Medel,

  • Tomatris med kryddig korv och fläsk - recept

    Tomatris med kryddig korv och fläsk

    Tid: 35 min , Svårighet: Medel,

  • Sojastekt ris med omelettrullar - recept

    Sojastekt ris med omelettrullar

    Tid: 25 min , Svårighet: Medel,

  • Vårrullar med köttfärs - recept

    Vårrullar med köttfärs

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel,

  • [1]

  • 2

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Matpajer
  • Vilt
  • Fågel, kyckling
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Fisk
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Nöt, oxkött
  • Köttfärs
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Smörgåsar
  • Baka och frukost
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bröd, matbröd
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Frukost, mellanmål
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Annat gott till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Efterrätt
  • Konfekt och godis ¤
  • Varma efterrätter
  • Kalla efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter
  • Smårätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner