Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 221

Kcal / portion: 210

GBR (GI) / port: 0
Recept: 839 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 17%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Matjessill 4.0 filéer 67%
Gräddfil 2.0 dl 33%
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min )
Receptet avser färdigköpta matjesillsfiléer.
- Skär matjesillen i skivor och servera med hackad gräslök och en klick créme fraiche.
Fler recept inom Julsillen
Liknande recept som Matjessill med gräddfil & gräslök
-
Inlagd sill - grundrecept
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Senapssill
Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Löksill
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Äppelsill med ingefära
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fredrik Erikssons Vodka & Limesill
Tid: 10 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Fredrik Eriksson *
-
Teriyakiströmming
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin & honung
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Tom Sjöstedt
-
Citrussill med vitlök
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Blåbärssill
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Janssons frestelse
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan