Lägg till ingredienser

Antal: 20

Crostini }

20.0 

styck

Creme fraiche

1.0 

dl

Getost (chèvre)

200.0 

gram

Paprika röd

4.0 

styck

Persilja

 

 

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

De Saint Gall Brut Rosé

Mousserat torrt rosévin
Pris: 249 kr

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 146

Kcal / portion: 74

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1474 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 10%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 51 gram)

Ingredienser

Visa:

Crostini } 20.0 styck 21%

Creme fraiche 1.0 dl 22%

Getost (chèvre) 200.0 gram 47%

Paprika röd 4.0 styck 10%

Persilja 0%

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugnen på grill. Lägg in paprika. Rosta tills de är lätt brända runt om. Lägg i en plastpåse för att svalna.
  2. Skala paprikan genom att skrapa med en kniv. Skär i bitar. Mixa getost och creme fraiche slätt.
  3. Spritsa eller klicka upp getostcreme på bröd. Lägg på paprikan. Strimla persilja och strö över.

Kockens kommentar

På bilden har vi använt rågknappar istället för crostini. Båda går bra att använda.

Fler recept inom Snittar och toasts ¤

Liknande recept som Getost och paprika