Helstekt fasan i ugn

Foto: Film: Cook 123, pheasant

Helstekt fasan i ugn

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Fasan urtagen med skinn

2.0 

styck

Späck tunn skiva

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 249

Kcal / portion: 433

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1733 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 32%

Fett: 13%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 174 gram)

Ingredienser

Visa:

Fasan urtagen med skinn 2.0 styck 100%

Späck tunn skiva Äts ej

Tillagning

Se film, klicka på "Cook123" under bilden. Filmreceptet avviker något från detta recept.

  1.  Fågeln skall vara hängd, urtagen och flådd. Behåll skinnet på under stekning även om det inte äts. Läs mer > Så möras skogsfågel.
  2. Bardera: Skydda bröstfiléerna med späckskivor eller stekfläsk och bind ihop fågeln med bindgarn så att benen ansluter till kroppen och att fläsket hålls på plats.

Fler recept inom Vild skogsfågel

Liknande recept som Helstekt fasan i ugn