Laxkrustader med avokadokräm

Foto: Film: ChouChou90, Lachscroustaden

Laxkrustader med avokadokräm

Lägg till ingredienser

Portioner: 24

Krustadskal små

20.0 

styck

Avokado

1.0 

styck

Färskost

150.0 

gram

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Salt och peppar

 

 

Lax kallrökt

350.0 

gram

Oliver svarta avrunna

24.0 

styck

Persilja

 

 

 

Kockskolan:

 

Om krustader >

 

 

Sprits och tyll >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 294

Kcal / portion: 127

GBR (GI) / port: 1

Recept: 3045 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 20%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 43 gram)

Ingredienser

Visa:

Krustadskal små 20.0 styck 51%

Avokado 1.0 styck 7%

Färskost 150.0 gram 14%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%

Salt och peppar 0%

Lax kallrökt 350.0 gram 24%

Oliver svarta avrunna 24.0 styck 3%

Persilja 0%

 

Kockskolan:

Om krustader > Äts ej

Sprits och tyll > Äts ej

Tillagning

Se film, klicka på "ChouChou" under bilden.

  1. Kräm: Skala och mosa avokadon i en skål. Blanda med mjukost. Tillsätt citronjuice. Smaka av med salt och peppar.
  2. Fyll krustadkopparna med smet. Använd två teskedar eller används spritspåse. Lägg på små bitar av lax, garnera med en oliv och en kvist persilja.

Kockens kommentar

Läs mer > Om krustader.

Fler recept inom Krustader, vol-au-vents ¤

Liknande recept som Laxkrustader med avokadokräm