
Kvargyoghurt med bär
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 89

Kcal / portion: 297

GBR (GI) / port: 3
Recept: 297 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 3%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kvarg 1% fett 1.0 dl 23%
Vaniljyoghurt 1.5 dl 56%
Hallon frysta sockrade 0.5 dl 6%
Blåbär frysta sockrade 0.5 dl 8%
Jordgubbar frysta sockrade 0.5 dl 7%
Skapat av: sofiemariastenberg
Tillagning
- Blanda kvarg och vaniljyoghurt.
- Tina bären något i mikron och blanda i yoghurten.
Fler recept inom Flingor, fil, fruktsallad
Liknande recept som Kvargyoghurt med bär
-
Filbunke, traditionell filmjölk
Tid: 15 min (+ 24 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Arla
-
Långfil, tätmjölk, seg norrländsk filbunke
Tid: 5 min (+ 48 min) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Granola - müsli med nötter och russin
Tid: 4 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Magnus favoritmüsli med dinkel och aprikoser (tillbehör)
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Lyxmüsli med nötter och frön
Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Filmjölk med müsli och färsk frukt
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Sofia
-
Yoghurt med müsli och färsk frukt
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Fruktsallad med avokado (frukost)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Yoghurt med avokado och jordgubbar
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Yoghurt med bär och ägg (GI-recept)
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Lauritzson, GI i praktiken