Yoghurt med bär och ägg (GI-recept)

Yoghurt med bär och ägg (GI-recept)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 1

Yoghurt naturell 3%

5.0 

dl

Blandade bär

2.0 

dl

Ägg

1.5 

styck

 

Kockskolan:

 

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 66

Kcal / portion: 478

GBR (GI) / port: 3

Recept: 478 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 3%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 726 gram)

Ingredienser

Visa:

Yoghurt naturell 3% 5.0 dl 64%

Blandade bär 2.0 dl 8%

Ägg 1.5 styck 20%

 

Kockskolan:

Läs om GI-metoden > %

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

Tillagning

  1. Koka ägg.
  2. Häll upp fil. Strö bär över.

Kockens kommentar

GBR 2 = lågt. Portionsvikten är hög. Så också kalorimängden. Mängd yoghurt och bär skattat, inte angivet i originalreceptet. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Fler recept inom Flingor, fil, fruktsallad

Liknande recept som Yoghurt med bär och ägg (GI-recept)