Magnus favoritmüsli med dinkel och aprikoser (tillbehör)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Magnus favoritmüsli med dinkel och aprikoser (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Sats: 1

Havregryn

5.0 

dl

Dinkelkorn

5.0 

dl

Linfrön krossade

1.0 

dl

Solrosfrön

2.0 

dl

Kokosflingor

1.0 

dl

Salt

1.0 

tsk

Hasselnötskärnor

2.0 

dl

Honung flytande

1.0 

dl

Matolja (rapsolja)

0.5 

dl

Tranbärsjuice

2.0 

dl

Russin

200.0 

gram

Aprikoser torkade

100.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 353

Kcal / portion: 5405

GBR (GI) / port: 70

Recept: 5405 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 14%

Kolhydrater: 44%

Fibrer: 8%

(Tillagad portion: 1532 gram)

Ingredienser

Visa:

Havregryn 5.0 dl 12%

Dinkelkorn 5.0 dl 24%

Linfrön krossade 1.0 dl 6%

Solrosfrön 2.0 dl 6%

Kokosflingor 1.0 dl 5%

Salt 1.0 tsk 0%

Hasselnötskärnor 2.0 dl 12%

Honung flytande 1.0 dl 9%

Matolja (rapsolja) 0.5 dl 7%

Tranbärsjuice 2.0 dl 2%

Russin 200.0 gram 11%

Aprikoser torkade 100.0 gram 5%

Tillagning (35 min )

  1. Sätt ugnen på 200ºC.
  2. Grovhacka hasselnötter.
  3. Blanda alla torra ingredienser utom russin och aprikoser. Häll över juice, olja och honung. Blanda väl.
  4. Häll ut i en långpanna och sätt in i ugnen i cirka 30 minuter eller tills muslin är torr.
  5. Skär aprikoser i strimlor. Tag ut müslin och tillsätt russin och aprikoser.

Fler recept inom Flingor, fil, fruktsallad

Liknande recept som Magnus favoritmüsli med dinkel och aprikoser (tillbehör)