Yoghurt med müsli och färsk frukt

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Yoghurt med müsli och färsk frukt

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Yoghurt naturell 3%

8.0 

dl

Müsli }

2.0 

dl

Färsk frukt t.ex.

 

Blodapelsin (fruktkött)

1.0 

styck

Äpple utan skal

1.0 

styck

Vindruvor

20.0 

styck

Physalis

100.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 77

Kcal / portion: 306

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1223 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 2%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 396 gram)

Ingredienser

Visa:

Yoghurt naturell 3% 8.0 dl 40%

Müsli } 2.0 dl 24%

Färsk frukt t.ex. 

Blodapelsin (fruktkött) 1.0 styck 6%

Äpple utan skal 1.0 styck 5%

Vindruvor 20.0 styck 18%

Physalis 100.0 gram 4%

Kock: Sofia

Uppdragsgivare: Kunskapskokboken

Tillagning (5 min )

  1. Skär den färska frukten i mindre bitar.
  2. Häll upp yoghurten i djupa tallrikar. Lägg frukten ovanpå filen och strö över müsli.

Fler recept inom Flingor, fil, fruktsallad

Liknande recept som Yoghurt med müsli och färsk frukt