Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 77

Kcal / portion: 306

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1223 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 2%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Yoghurt naturell 3% 8.0 dl 40%
Müsli } 2.0 dl 24%
Färsk frukt t.ex.
Blodapelsin (fruktkött) 1.0 styck 6%
Äpple utan skal 1.0 styck 5%
Vindruvor 20.0 styck 18%
Physalis 100.0 gram 4%
Kock: Sofia
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min )
- Skär den färska frukten i mindre bitar.
- Häll upp yoghurten i djupa tallrikar. Lägg frukten ovanpå filen och strö över müsli.
Fler recept inom Flingor, fil, fruktsallad
Liknande recept som Yoghurt med müsli och färsk frukt
-
Filbunke, traditionell filmjölk
Tid: 15 min (+ 24 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Arla
-
Långfil, tätmjölk, seg norrländsk filbunke
Tid: 5 min (+ 48 min) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Granola - müsli med nötter och russin
Tid: 4 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Magnus favoritmüsli med dinkel och aprikoser (tillbehör)
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Lyxmüsli med nötter och frön
Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Filmjölk med müsli och färsk frukt
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Sofia
-
Yoghurt med müsli och färsk frukt
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Fruktsallad med avokado (frukost)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Yoghurt med avokado och jordgubbar
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Yoghurt med bär och ägg (GI-recept)
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Lauritzson, GI i praktiken