Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 243

Kcal / portion: 70

GBR (GI) / port: 0
Recept: 556 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 16%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 13%
Ingredienser
Kvarg naturell 4% fett 125.0 gram 21%
Kokosmjöl } 5.0 msk 26%
FiberHusk } 1.0 msk 2%
Bakpulver 3.0 tsk 5%
Kruskakli 12.0 gram 6%
Kokosfett rent 2.0 msk 41%
Salt 0.5 krm 0%
Kockskolan:
Om bakpulverbröd > Äts ej
Skapat av: sofiemariastenberg
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Det går bra att bara vispa ihop men då kommer kesokornen med.
- Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. Jag delar min i fyra delar (20 x 20 cm).
- Strö eventuellt vallmofrön på.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
- Skär sedan i bitar.
Rosta gärna!!
Kockens kommentar
Gott att rosta! Recept från bloggen 56kilo.Fler recept inom Filmjölksbröd, yoghurlimpa
Liknande recept som Kesobröd
-
Yoghurtlimpa, filmjölksbröd grundrecept
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Ulrika
-
Saftigt yoghurtbröd med jäst
Tid: 2 tim 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Havrelimpa med lingon och valnötter
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Lisa
-
Busenkel frukt- och frölimpa
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Frukt- och nötbröd
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Skärgårdslimpa - filmjölkslimpa
Tid: 1 tim 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Skåvsjöholm
-
Ljus kavring med filmjölk
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Yoghurtlimpa med chiafrön
Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Mörkt filmjölksbröd
Tid: 1 tim 50 min (+ 5 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Tina Nordström
-
Hästlimpa, hästbröd
Tid: 15 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan