 
              
              Fylld fläskfilé med fetaost och soltorkade tomater
Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 93
 
    
                Kcal / portion: 549
 
    
                GBR (GI) / port: 6
Recept: 2746 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 3%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Fläskfilé 1.0 kilo 37%
Fetaost 200.0 gram 22%
Soltorkade tomater i olja avrunnet 10.0 styck 5%
Potatis 10.0 styck 24%
Morötter 6.0 st stora 12%
Skapat av: moset
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Ansa fläskfilén, skär ett djupt snitt i sidan, veckla ut och banka ut filén tills den blir platt.
- Skär de soltorkade tomaterna i små bitar och blanda med smulad fetaost i en bunke till en massa.
- Bred ut röran i mitten på fläskfilén och rulla ihop. Fäst med steksnöre, tandpetare eller grillspett.
- Bryn fläskfilén i stekpanna tills den får fin stekyta. sätt in i ugnen och låt tillagas färdigt i 20 minuter.
- De rostade rotsakerna kan tillagas tillsammans med fläskfilén men behöver mer tid (ca 35-45min totalt), låt gärna fläskfilén vara invirad i folie en stund innan servering då blir den godare.
- Servera med grönsallad och ev en kall sås.
Kockens kommentar
så så så gott!Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé
Liknande recept som Fylld fläskfilé med fetaost och soltorkade tomater
- 
                
                    Flygande fläskfiléTid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    FläskfilépannaSvårighet: Lätt, Receptgivare: Arla 
- 
                
                    Fläskfilé i het såsTid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan 
- 
                
                    Salviastekt fläskfilé med fikonTid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Fläskfilé med kantareller och vinbärTid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Bankad fläskfilé med olivtapenadeTid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Mu sho, kinesisk marinerad fläskfiléTid: 25 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Filégryta med champinjonerSvårighet: Medel, Receptgivare: 
- 
                
                    Fläskfilé roséSvårighet: Medel, Receptgivare: 
- 
                
                    Festgryta med orientalisk smakSvårighet: Medel, Receptgivare: 
 Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                              