
Pasta carbonara
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 417

GBR (GI) / port: 9
Recept: 1668 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 5%
Kolhydrater: 29%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Spagetti Barilla 280.0 gram 60%
Äggula 2.0 styck 6%
Mjölk 0.5 dl 2%
Gröna ärter frysta 2.0 dl 5%
Parmesan 50.0 gram 11%
Kalkon rökt 200.0 gram 16%
Skapat av: moset
Tillagning
- Koka spagettin enligt anvisning.
- Skär skinkan i bitar, värm mjölken, tina de gröna ärtorna, riv parmesanosten.
- Blanda alla ingredienser med pastan till önskad konsistens. salta och peppra efter smak.
- Servera med gurkskivor och sallad.
Kockens kommentar
om du vill ha pastan krämigare, tillsätt en till äggula!Fler recept inom Pasta med kött
Liknande recept som Pasta carbonara
-
Spagetti med köttfärssås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Spagetti alla Bolognese - spagetti med köttfärssås
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Spaghetti alla Carbonara classico - spagetti på kolarhustruns vis
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sagitta, Kockskolan
-
Pasta carbonara på svenskt vis
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Spaghetti Papalina (Fettucini Papalina)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Pasta med köttfärssås
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Spaghetti med kycklingfrikassé
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Tagliatelle alla Bolognese - klassisk pasta med köttfärssås från Bologne
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Marsala mafaldine, pasta i marsalasås
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pennette Rigate med sparris och ricotta
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani