Pasta carbonara

Pasta carbonara

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Spagetti Barilla

280.0 

gram

Äggula

2.0 

styck

Mjölk

0.5 

dl

Gröna ärter frysta

2.0 

dl

Parmesan

50.0 

gram

Salt och svartpeppar

 

 

Kalkon rökt

200.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 417

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1668 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 5%

Kolhydrater: 29%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 183 gram)

Ingredienser

Visa:

Spagetti Barilla 280.0 gram 60%

Äggula 2.0 styck 6%

Mjölk 0.5 dl 2%

Gröna ärter frysta 2.0 dl 5%

Parmesan 50.0 gram 11%

Salt och svartpeppar 0%

Kalkon rökt 200.0 gram 16%

Skapat av: moset

Tillagning

  1. Koka spagettin enligt anvisning.
  2. Skär skinkan i bitar, värm mjölken, tina de gröna ärtorna, riv parmesanosten.
  3. Blanda alla ingredienser med pastan till önskad konsistens. salta och peppra efter smak.
  4. Servera med gurkskivor och sallad.

Kockens kommentar

om du vill ha pastan krämigare, tillsätt en till äggula!

Fler recept inom Pasta med kött

Liknande recept som Pasta carbonara