Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 191

Kcal / portion: 302

GBR (GI) / port: 6
Recept: 603 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 6%
Kolhydrater: 29%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Polarpärlan Polarbröd } 2.0 styck 35%
Hallon frysta sockrade 2.0 dl 12%
Florsocker 0.5 dl 20%
Yoghurt turkisk 1.0 dl 20%
Pistaschenötter med skal 2.0 msk 9%
Mynta färsk 2.0 kvistar 0%
Skapat av: Polarbröd
Tillagning (15 min )
- Rör hallon och socker. Finhacka pistage.
- Rosta bröd. Toppa med rårörda hallon samt yoghurt. Strö över pistaschnötterna. Sikta över lite florsocker. Dekorera med mynta.
Kockens kommentar
En läcker dessertmacka. Det går bra att använda frysta eller färska hallon.Fler recept inom Färsk frukt och bär
Liknande recept som Hallonhärliga polarpärlan
-
Exotisk enkel fruktsallad
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Lyxig fruktsallad
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Svenska jordgubbar med vit choklad
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Jordgubbar med vispgrädde och basilika
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rabarber på höjden
Tid: 15 min (+ 5 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Jordgubbs- och mascarponeknyten (utan socker)
Tid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Canderel
-
Aprikossorbet
Tid: 5 min (+ 5 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Jordgubbar i lime (utan tillsatt socker)
Tid: 10 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Citruscocktail med balsamkanderade valnötter
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Rent-a-Chef
-
Chokladdoppade jordgubbar
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan