Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 391

Kcal / portion: 508

GBR (GI) / port: 9
Recept: 2033 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 19%
Kolhydrater: 50%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Ägg 2.0 styck 6%
Strösocker 1.0 dl 19%
Råsocker 1.0 dl 15%
Vetemjöl 2.0 dl 21%
Olivolja 1.0 dl 37%
Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Rör ihop ägg, strösocker, råsocker och citronjuice.
- Tillsätt mjölet och olivoljan.
- Häll i form med löstagbar botten och grädda i ugn i cirka 17 minuter.
Fler recept inom Kladdkaka, brownies
Liknande recept som Citronkladdkaka
-
Kladdkaka grundrecept
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Brownie med kakaopulver
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Chocolate Brownie
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fudge brownie, amerikansk kladdkaka
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Choklad- och russinbrownies utan tillsatt socker
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Canderel
-
Cheesecakebrownie med hallongrädde
Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tarek, Hummingbird Bakery
-
Annes kladdkaka
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Passionerad kladdkaka
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kladdkaka med hallon
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kladdkakemuffins med apelsintopping
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan