Kycklingsoppa med sparris, mynta och chili

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Kycklingsoppa med sparris, mynta och chili

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kycklinglårfilé

4.0 

styck

Champinjoner

12.0 

styck

Grön minisparris

80.0 

gram

Kycklingbuljong avfettad

1.2 

liter

el. vatten + konc. fond

 

 

Chilifrukt röd

1.0 

styck

Mynta färsk

1.0 

kruka

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Fisksås }

2.0 

msk

 

Kockskolan:

 

Om buljong och fond >

 

 

Om fågel-/hönsbuljong >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 29

Kcal / portion: 129

GBR (GI) / port: 0

Recept: 515 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 1%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 445 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklinglårfilé 4.0 styck 61%

Champinjoner 12.0 styck 13%

Grön minisparris 80.0 gram 4%

Kycklingbuljong avfettad 1.2 liter 12%

el. vatten + konc. fond 0%

Chilifrukt röd 1.0 styck 2%

Mynta färsk 1.0 kruka 3%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 3%

Fisksås } 2.0 msk 3%

 

Kockskolan:

Om buljong och fond > Äts ej

Om fågel-/hönsbuljong > Äts ej

Tillagning (35 min )

  1. Skala och finhacka vitlök. Skiva champinjoner. Lägg i en stor kastrull. Slå på kycklingbuljong och fisksås. Koka upp.
  2. Lägg i lårfileer. Koka tills de är klara, cirka 15 minuter.
  3. Lägg i sparris. Koka med i cirka 1 minut. Lägg upp i skålar. Lägg på en kvist myta i soppan. Strimla chili. Garnera med chilin.

Fler recept inom Fågelsoppa

Liknande recept som Kycklingsoppa med sparris, mynta och chili