Kalori- och GI:
    
                Kcal / 100 gram: 356
    
                Kcal / portion: 5523
    
                GBR (GI) / port: 70
Recept: 5523 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 15%
Kolhydrater: 44%
Fibrer: 8%
Ingredienser
Havregryn 5.0 dl 12%
Dinkelkorn 5.0 dl 24%
Linfrön krossade 1.0 dl 5%
Solrosfrön 2.0 dl 6%
Kokosflingor 1.0 dl 5%
Salt 1.0 tsk 0%
Hasselnötskärnor 2.0 dl 12%
Honung flytande 1.0 dl 8%
Matolja (rapsolja) 0.5 dl 7%
Tranbärsjuice 2.0 dl 2%
Russin 200.0 gram 10%
Aprikoser torkade 100.0 gram 4%
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (35 min )
- Sätt ugnen på 200ºC. Grovhacka hasselnötter.
 - Blanda alla torra ingredienser utom russin och aprikoser. Häll över juice, olja och honung. Blanda väl.
 - Häll ut i en långpanna och sätt in i ugnen i cirka 30 minuter eller tills muslin är torr.
 - Skär aprikoser i strimlor. Tag ut müslin och tillsätt russin och aprikoser.
 
Fler recept inom Bjud på frukost
Liknande recept som Magnus favoritmüsli med dinkel och aprikoser
- 
                
                  
                
                Club sandwich på surdegsbröd
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Syrlig äggröra med rökt lax
Tid: 10 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Lime- och blåbärssmoothie
Tid: 10 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Magnus favoritmüsli med dinkel och aprikoser
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Hallonpancakes med kardemummakesella
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Bärig, nyttig frukostsmoothie
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Fruktsallad med avokado (frukost)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Surkålssmörgås med äggröra (frukost)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Grahamsfralla med ägg och avokado
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Grahamsfrallor
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 
              
              
                    