Lägg till ingredienser

Antal frallor: 8

Jäst färsk

25.0 

gram

Vatten

3.0 

dl

Salt

1.0 

tsk

Olivolja

2.0 

msk

Grahamsmjöl

2.0 

dl

Vetemjöl

5.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 219

Kcal / portion: 213

GBR (GI) / port: 10

Recept: 1706 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 4%

Kolhydrater: 38%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 97 gram)

Ingredienser

Visa:

Jäst färsk 25.0 gram 2%

Vatten 3.0 dl 0%

Salt 1.0 tsk 0%

Olivolja 2.0 msk 13%

Grahamsmjöl 2.0 dl 23%

Vetemjöl 5.0 dl 62%

Tillagning (30 min + 8 tim )

  1. Smula jästen i en bunke.  Tillsätt vatten.
    Rör om tills jästen löst sig.

  2. Tillsätt salt, olja, och mjöl.
    Knåda degen och forma till frallor.
    Lägg frallorna på en liten plåt.
    Täck med plastfilm.

  3. Sätt in i kylskåp över natt.
    Max 12 timmar.

  4. Nästa dag: Sätt ugnen på 250 grader.
    Grädda frallorna i 10 minuter.

Fler recept inom Bjud på frukost

Liknande recept som Grahamsfrallor