Vörttunnbröd

Foto: Medlemsrecept

Vörttunnbröd

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vörtsnittar med Skinka och Senap

 

 

 

 

Vörtbröd }

2.0 

gram

Skinka kokt skivad

 

 

Senap svensk

2.0 

msk

Färskost

2.0 

msk

Gräslök finhackad

 

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 219

Kcal / portion: 36

GBR (GI) / port: 0

Recept: 142 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 16%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 16 gram)

Ingredienser

Visa:
Vörtsnittar med Skinka och Senap 

 

Vörtbröd } 2.0 gram 4%

Skinka kokt skivad 0%

Senap svensk 2.0 msk 38%

Färskost 2.0 msk 58%

Gräslök finhackad 0%

 

Skapat av: Polarbröd

Tillagning

  1. Perfekt till julbordet, eller som tilltugg till glöggen.

    Blanda färskost med din favoritsenap till önskad styrka. Stryk på senapsblandningen över hela brödet och lägg på skinka. Rulla ihop till en rulle och skär sedan i fina skivor.

Kockens kommentar

Vörttunnbrödet är det det första tunnbrödet med vörtsmak. Perfekt att använda till snittarna på julens glöggfester.

Fler recept inom Plockmat med kött

Liknande recept som Vörttunnbröd