Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 219

Kcal / portion: 36

GBR (GI) / port: 0
Recept: 142 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 16%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Vörtsnittar med Skinka och Senap
Vörtbröd } 2.0 gram 4%
Senap svensk 2.0 msk 38%
Färskost 2.0 msk 58%
Skapat av: Polarbröd
Tillagning
- Perfekt till julbordet, eller som tilltugg till glöggen.
Blanda färskost med din favoritsenap till önskad styrka. Stryk på senapsblandningen över hela brödet och lägg på skinka. Rulla ihop till en rulle och skär sedan i fina skivor.
Kockens kommentar
Vörttunnbrödet är det det första tunnbrödet med vörtsmak. Perfekt att använda till snittarna på julens glöggfester.Fler recept inom Plockmat med kött
Liknande recept som Vörttunnbröd
-
Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Devils on horseback, bacondadlar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fikon och prosciutto (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bresaolaknyten med äpple och ingefära (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Charketuriplatta (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Italiensk chark- och ostbricka (plockmat)
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Biffrullar med het pepparkaksdip (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan